Wednesday, May 11, 2005

kronologi

8 pagi rasa tak kena
9, masih menghitung-hitung sebab tak nak pergi kerja
10, hmm...agaknya memang ada sesuatu yang tak kena
11, dah sah mesti jumpa dokter

12 tengah hari, masuk klinik dengan gimik pucat pasi
bagitau dia, aku rasa termakan benda basi
dokter belek situ sini
tepuk perut dan prescribe ubat
lepas tu dia bagi MC

di kaunter, aku capai kad I.N.G, ubat dan MC
mengesot kaki dan memegang perut
berlakon drama macam orang semput
keluar klinik, hahaha...muka dah tak berkerut
terpandang aja slip MC...aku sihat kembali

4 Comments:

Blogger SC said...

macam trick pergi hospital besar kangar je*wink*

8:14 PM  
Blogger Kak Teh said...

paul, mak teh suka yang ini. very the funny lah!

9:39 PM  
Blogger ibuVouge said...

hahahhhahah
bagus tips untuk org yg menghadpi saat malas kek kerja

tapi ladies ada 9 bulan yg dia boleh minta mc walau sihat.:D

12:45 AM  
Blogger suhaimi sulaiman said...

Somehow I can identify with this one.

1:39 AM  

Post a Comment

<< Home